Geef je loopbaan een stoominjectie!

 Het is geen baan die dagelijks voorbij komt op de bekende banensites op internet: stoomketelonderhoudsmonteur. Er is niet eens een opleiding of een school voor. En juist dat maakt het werk van Van der Mark Ketelonderhoud zo bijzonder. Zin in een baan bij een niet alledaags bedrijf?

Openstaande vacatures

Onderhoudsmonteur

Ben jij een monteur die graag de handen uit de mouwen steekt, houdt van afwisseling en affiniteit heeft met techniek? Dan is dit jouw kans!  

 Bekijk vacature

In de praktijk

Bedrijven zoals wij zijn er maar weinig. Een stuk of twintig in Nederland, veel meer zijn het er niet. En van die twintig behoren wij dan ook nog eens tot de zes die ketels ook mogen certificeren. Het onderhoud van stoomketels is zo’n specifieke klus, dat je die alleen maar in de praktijk kunt leren. Daarom kijken we niet naar welke diploma’s je hebt. Voorop staat dat je graag en goed met je handen kunt werken. En vooral dat je er zin in hebt om aan een baan te beginnen waarvan iedereen zegt: huh, maar wat doe jij dan precies voor werk?

Je komt overal

Dan kun je vertellen dat je als onderhoudsmonteur in de gehele Randstad komt. Je komt over de vloer bij uiteenlopende bedrijven: foodfabrikanten en wasserijen, ziekenhuizen en tankoverslagbedrijven, veevoederbedrijven en grote industriële ondernemingen. Afwisseling genoeg dus. In ons werk is het vaak flink aanpakken om deadlines te halen. De doorlooptijd van een project is kort. Daarom kun je rekenen op een perfecte werkvoorbereiding. En je hebt collega’s die écht collega zijn, dus je overal helpen. We heten hier niet allemaal Van der Mark, maar we voelen ons wél allemaal familie in dit bedrijf

Interesse?

Het enige nadeel van Van der Mark? We hebben niet altijd vacatures. Maar laat je er niet van weerhouden om een mailtje te sturen of even te bellen. Want voor goeie mensen nemen we graag even de tijd voor een nadere kennismaking.

Bel ons Email ons