Reviseren én certificeren blijft in één efficiënte hand 

We onderhouden niet alleen uw stoomketel, we kunnen die ook onderdeel voor onderdeel reviseren. In onze ruime nieuwbouwlocatie in De Lier (2019) beschikken we over alle faciliteiten om de ketel gedetailleerd te reviseren, van schoonmaken tot stralen.

Inline en Onsite testen van ERV's / PVV's

Opslagtanks zijn beveiligd met Explosieluiken of Emergency Relief Valves (ERV's) en/of Vacuum-Drukventielen

De periodieke controle van deze beveiligingen is wettelijk verplicht en kan nu ook door ons inline en onsite worden uitgevoerd.

Klik hier voor meer informatie over het Inline en Onsite testen van ERV's en PVV's. Wilt u nog meer weten? Stuur gerust een e-mail naar info@vandermark.nl of bel naar 0174-512333!

IMG 8272

Reviseren

We reviseren alle mogelijke afsluiters, peilglazen en gewicht- en veerbelaste veiligheden. Ook regelkleppen en pompen brengen we terug in hun oorspronkelijke nieuwstaat. Met name het conditioneren van appendages is essentieel voor een optimale werking van de stoomketel. Die appendages reviseren we niet alleen, als een van de weinige onderhoudsbedrijven zijn we door ECH bevoegd om die ook te mogen beoordelen, testen en certificeren. Die bevoegdheid geldt voor veiligheden én voor alle andere soorten drukhoudende appendages.

 O9A2056

Tijdwinst

Het voordeel van die mogelijkheid om zelf te certificeren mag duidelijk zijn: een forse tijdwinst in het onderhoudsproces. Niet langer is de tussenkomst van een externe inspecteur noodzakelijk voor de inbedrijfstelling van uw ketel, maar kan Van der Mark dit vooraf inplannen.

De eisen om zelf te mogen goedkeuren zijn streng. Procedures daarvoor liggen vast in ons ISO-handboek. Jaarlijks toetst Lloyd’s ons kwaliteitssysteem conform blad T 01003 van de RToD. Daarom is werken met Van der Mark werken met zekerheid.

 O9A2127

Grote voorraad onderdelen

Moet een onderdeel vervangen worden? In ons pand in De Lier beschikken we over een groot magazijn. Daarin liggen nagenoeg alle onderdelen van de veel gebruikte stoomketels op voorraad.

Neem gerust contact op met onze specialisten!

Bel ons Email ons