Een familiebedrijf met stoom in de aderen

Het is 1969 als Herman van der Mark in het Westland begint met oliegestookte ketels te reinigen. Het is het type ketel dat in de glastuinbouw van toen heel populair is om de Westlandse kassen van warmte te voorzien. Een halve eeuw later is Van der Mark Ketelonderhoud nog altijd actief in de glastuinbouw, maar vooral in veel andere branches buiten het Westland.

Onze opdrachtgevers

Grote opdrachtgevers zijn te vinden in de industrie, in de haven(tankopslag- en overslagbedrijven), de voedingsmiddelensector, de veevoedersector, ziekenhuizen, wasserijen en stomerijen. Opdrachtgevers voor wie de stoomketel een essentiële schakel in het bedrijfsproces is. En die voor het periodieke onderhoud geen risico willen nemen, maar de zekerheid willen van een ervaren en punctueel onderhoudsbedrijf.

WebRes 0611 FDF 231025

Minimale downtime van proces

Dat onderhoudsbedrijf zijn we bij Van der Mark. We begrijpen als geen ander dat de downtime van uw primaire proces minimaal moet zijn. Onze kracht is dat we een ketelstop, nodig voor onderhoud en keuring, tot een minimum kunnen beperken. Als hoofdaannemer zijn we gewend die verantwoordelijkheid te nemen. We haken alle benodigde partners aan en zorgen voor een planning die van uur tot uur betrouwbaar en realistisch is. Want wat we afspreken, komen we na.

WebRes 0491 FDF 231025

Ervaren, gemotiveerd en goed getraind

Daarvoor staan we klaar met een ervaren en gemotiveerde groep medewerkers van inmiddels man en vrouw sterk. Nog altijd zijn we een familiebedrijf, op dit moment onder leiding van Erwin van der Mark. Met elkaar vormen we een hecht team. Een team dat up-to-date is met de actuele stand van zaken en dat werkt conform alle wet- en regelgeving.

Nieuwe locatie in De Lier

Om de groei in goede banen te leiden, zijn we eind 2019 verhuisd naar een modern bedrijfspand in De Lier. Op bedrijventerrein Leehove, 500 meter van de A20, beschikken we over alle faciliteiten om ons werk optimaal uit te voeren: bedrijfshal, magazijn, kantoren, instructielokaal en buitenterrein. Van daaruit zijn we snel onderweg richting onze opdrachtgevers in heel Nederland en soms daarbuiten.

WebRes 0298 FDF 231025

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze specialisten!

Bel ons Email ons