Geen tijd te verliezen, geen risico met veiligheid

In veel productieprocessen is de rol van stoomketel essentieel. Die stoomketel kan alleen maar volcontinu in bedrijf zijn, als onderhoud tijdig wordt uitgevoerd en aan alle keuringseisen is voldaan. Daarom staan wij voor u klaar. Na verloop van de garantietermijn staat Van der Mark Ketelonderhoud in voor een probleemloze en energie-efficiënte werking van uw stoomketel, met alles wat daarbij hoort: voedingswaterontgassers, condensaattanken, spuivaten, leidingwerk en appendages. Zowel binnen als buiten het ketelhuis. Ontgassers controleren we inwendig, al of niet in combinatie met het bijwerken van de Apexior coating.

Ontzorgen is onze specialiteit

Door de jaren heen heeft Van der Mark zich steeds meer toegelegd op onderhoudsstops. Ontzorgen is onze specialiteit. In een vroeg stadium brengen we alle partijen bijeen, van isolatie- en brandermonteurs tot waterbehandelaars. In nauw overleg komen we tot een planning die haalbaar is. Zodat u op aan kunt van de datum en de exact tijd dat uw ketel weer moet functioneren. Ook als dat betekent dat er in ploegen wordt gewerkt, overdag, ‘s nachts en in het weekend.

Balie 2

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat voorop bij het controleren van ketel en economiser op vervuiling, lekkage van rookgas en water en betrouwbaarheid. U kunt rekenen op een objectief advies over periodieke testen van beveiligingen, die wettelijk verplicht zijn. De functionele testen van primaire beveiligingen kunnen we desgewenst ook van u overnemen. Om de efficiency te verhogen controleren we ook het gehele ketelhuis op mogelijke lekkage en andere storingen.

stralen 1

Onderhoud op afstand, 24/7

Met gedetailleerde foto’s van elke installatie in ons eigen systeem zijn we ook inzetbaar voor remote-storingsonderhoud. In combinatie met een grondige kennis van uw systeem kunnen we vaak al op afstand de oorzaak van een storing detecteren. En anders is er op 24/7-basis altijd een monteur beschikbaar. Niet alleen als u over een onderhoudsabonnement beschikt, ook op afroep.

"Onze ketel van bijna 50 jaar hebben ze ook gereviseerd!! Hij kan nu weer jaren mee, echt VAKMANSCHAP!!! Super" 

Annelies van Campenhout - Stomerij Aquarette