MVO, Maatschappelijk Verantwoord Onderhouden

Bij Van der Mark Ketelonderhoud vinden we het belangrijk dat wát we doen, we ook verantwoord doen. Maatschappelijk verantwoord vooral. Daarom houden we goed in de gaten wat de ‘footprint’ van al onze activiteiten is.

IMG 0495

Ons bedrijfspand

Bij de nieuwbouw van het bedrijfsgebouw in De Lier stond ‘energiezuinig’ hoog genoteerd op de lijst met belangrijke criteria. Niet alleen het gebouw kan toe met minder energie. Met de plaatsing van zonnepanelen kunnen we voor een groot deel in onze energiebehoefte voorzien.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Om onze maatschappelijke verantwoording verder te onderstrepen hebben wij ons dak voorzien van zonnepanelen.

Met deze zonnepanelen zijn wij in staat om voldoende energie op te wekken om alle dagelijkse activiteiten in onze werkplaatsen en kantoren te voorzien van stroom.

Hiermee benadrukken wij ons maatschappelijk verantwoord ondernemen met een duurzame aanvulling.

SVH team

Sponsoring

Als Westlands bedrijf spreekt het voor zich dat we ook zichtbaar willen zijn in deze regio. Dat doen we door verenigingen en evenementen te sponsoren die gerelateerd zijn aan het Westland.

 O9A2137

Medewerkers

Met medewerkers gaan we om zoals we ook zelf behandeld willen worden. Onze mensen zijn immers ons échte ‘kapitaal’. We doen ook een beroep op hun inzet in minder gangbare uren. Daarom kunnen zij op prima arbeidsomstandigheden en -voorwaarden rekenen. We staan garant voor scholing, voor ontwikkeling en voor veiligheid.

 O9A2127

Minder kilometers

Het gebruik van middelen en materialen beoordelen we kritisch. Door de stoomketel installatie bij opdrachtgevers gedetailleerd te documenteren, kan een storing vaak al via de telefoon worden opgelost. Daardoor maken we minder transportkilometers.

“Als planner voor de food industrie, werk ik werk al jaren met ze. Het zijn echte vakmensen met hart voor de zaak en d’r klanten, staan altijd voor je klaar, ook als het tegen zit.  Want dan merk je dat de ervaring en kennis van groot belang is, om alsnog de klus goed af te ronden. Er zijn door van der Mark reparaties uitgevoerd, die vooraf en achteraf onmogelijk leken te zijn.”

Cees Blad – Cargill Botlek